Despre noi

Cine suntem? O companie tanara, dar creata de o echipa de oameni cu experienta in domeniul tratarii apelor. Oameni care cred ca impreuna putem schimba ceva pe piata din Romania.

 

De ce? Pentru ca va putem oferi produse si servicii de cea mai buna calitate, la standarde europene. Pentru ca va putem oferi consultanta de specialitate, fara nici un fel de obligatie din partea dumneavoastra - adica  indiferent daca veti decide sa folositi produsele noastre sau nu.

 

Misiunea noastra este aceea de a va furniza solutiile cele mai eficiente in problemele legate de tratarea apelor, la standardele europene.

 

Viziunea noastra este aceea de a deveni un simbol al profesionalismului si al respectului pentru toti partenerii nostri: clienti, furnizori si angajati. Dorim sa va surprindem mereu, sa va depasim asteptarile si astfel sa cream parteneriate de succes.

 

Valorile noastre: 

 

Clientul - dumneavoastra sunteti ratiunea noastra de a fi. Dorim sa cream valoare pentru dumneavoastra, dorim sa va raspundem in mod constant asteptarilor in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite in domeniul tratarii apelor.

 

Etica profesionala  - onestitate, integritate, si respect este ceea ce dorim sa oferim tuturor partenerilor nostri. Sa tratam oamenii din jurul nostru,  asa cum am dori sa fim  noi tratati. Indiferent daca sunt clienti, furnizori, angajati sau oameni de pe strada.

 

 

Telefon: (+4) 0732 233 919

Fax: (+4) 031 816 99 15

Email: office@aquaindustry.ro

 

 

Contact:

Sisteme de tratare a apelor

AQUAINDUSTRY

copyright 2011 AQUAINDUSTRY