Servicii AQUAINDUSTRY

Echipa noastra tehnica  va va ajuta in alegerea celor mai potrivite produse pentru aplicatiile dvs.  Va punem la dispozitie intreaga experienta a echipei noastre. De asemenea, va putem ajuta la dimensionare, si, uneori, putem veni cu idei care sa va scoata din impas.

Consultanta de specialitate

Asistenta telefonica gratuita— chair si dupa iesirea din garantie. Incercam sa va indrumam in rezolvarea problemei telefonic, daca este posibil. Astfel, in cazul in care produsul a iesit din garantie, puteti salva timp si bani pentru ca nu mai este necesara deplasarea echipei de service.

Asistenta tehnica in exploatare

In cazul in care solicitati acest serviciu, echipele noastre specializate se vor deplasa la locatia dvs, pentru a va ajuta la montaj si punerea in functiune.

Asistenta tehnica la montaj

In cazul in care va hotarati sa incheiati un contract de mentenanta, o echipa specializata se va deplasa la locatia dvs. de cateva ori pe an, pentru a efectua o inspectie a produselor. In cazul in care se constata defectiuni, se va intocmi un deviz, si cu acordul dvs, pe baza unei comenzi de service, se vor rezolva problemele aparute. In acest fel, va asigurati ca produsele functioneaza mereu la parametrii normali.

Sau, in cazul in care dumneavoastra constatati o defectiune, va asiguram un timp de raspuns cat mai scurt pentru rezolvarea problemei. Chiar daca produsele au iesit din garantie, va oferim aceeasi promptitudine.

Service si mentenanta:

Sisteme de tratare a apelor

AQUAINDUSTRY

© copyright 2011 AQUAINDUSTRY

Pentru mai multe informatii:

E-mail: servicii@aquaindustry.ro