Statii de epurare

Epurarea apelor uzate menajere provenite de la locuinte individuale , centre comerciale, comunitati mici si mari

Pentru:

Statiile de epurare† sunt oferite impreuna cu suportul tehnic profesional pentru gasirea solutiilor optime in epurarea diverselor tipuri de ape uzate.

4-150 locuitori

 

Statiile de epurare a apei servesc la epurarea apelor uzate fecaloid-menajere provenite din surse private (case sau grupuri de case de locuit, cabane, pensiuni, hoteluri, ateliere mici, hale industriale, gradinite, scoli etc.) si aducerea acestora la parametrii care sa respecte normativele in vigoare ( NTPA 001). Epurarea are loc pe cale biologica Ón rezervoare, principiul de epurare fiind cel biologic cu biomasa in suspensie ce include pre-epurare mecanica, denitrificare frontala, oxidare-nitrificare si decantare secundara inclusa. Fiecare etapa de epurare este bine delimitata prin pereti despartitori.

 

 

 

Sisteme de tratare a apelor

AQUAINDUSTRY

Contact:

Telefon: (+4) 0732 233 919

Fax: (+4) 031 816 99 15

Email: office@aquaindustry.ro

© copyright 2011 AQUAINDUSTRY

 

200-25.000† locuitori

 

Statiile de epurare mecano-biologice sunt proiectate pentru epurarea tuturor tipurilor de ape uzate orasenesti iar principiul biologic are la baza epurarea cu biomasa in suspensie (oxidare-nitrificare), pre-epurare mecanica, denitrificare frontala si stabilizarea aeroba a namolului.  Statia de epurare este echipata si cu sistem pentru precipitarea fosforului. Datorita acestor procese eficienta statiilor este prevazuta sa atinga valori de 90-98 %. Calitatea apei uzate atinsa dupa epurare permite acesteia sa fie deversata intr-un emisar natural conform normativelor in vigoare.

 

 

*La cerere: statii de pompare, sisteme de deshidratare namol, sisteme de sterilizare, etc.